ҚАРАҚАЛПАҚСТАНДАҒЫ АҢЫЗ-ӘПСАНАЛАР МЕНЕН БАЙЛАНЫСЛЫ АЙЫРЫМ ТОПОНИМЛЕР ҲАҚҚЫНДА - Кудиярова, Д. (SCIENCE and SOCIETY, 2018)
Ушбу мақолада Қорақалпоғистондаги айрим афсоналар билан боғлиқ топонимларнинг келиб чиқиши сўз этилади. Ундаги материаллар тилшунослик, тарих ва география фанлари учун хам муҳим аҳамиятга эга.