ҚАРАҚАЛПАҚ ТИЛИН ЕЛЕ ДЕ ТЕРЕҢИРЕК ИЗЕРТЛЕЎ ҲӘМ РАЎАЖЛАНДЫРЫЎ ҲАҚҚЫНДА - Кощанов, К.М. (SCIENCE and SOCIETY, 2018)
Мақолада қорақалпоқ тилининг ханузгача ечилмаган масалаларининг объектив ечимини ҳал қилиши мумкин бўлган таклиф ва тавсиялар берилган.