ИНГЛИС ҲӘМ ҚАРАҚАЛПАҚ ТИЛЛЕРИНДЕ РЕФЕРЕНСЛЕРДИ САЛЫСТЫРМАЛЫ ТАЛЛАЎ - Дәўлетмуратова, Ҳ.; Мухаммадияров, А. (SCIENCE and SOCIETY, 2018)
Мақолада инглиз ва қорақалпоқ тилларидаги референслар ва уларнинг ўхшаш ва фарқли томонлари қиёсий ўрганилган. Референс “Дискурс таҳлил” фанидаги матнларда қўлланилади. Мақола муалифлари ҳар икки тилдаги референсларнинг ўхшаш ва фарқли жиҳатларини кўрсатиб берган.