ТҮРКИЙ ТИЛ БИЛИМИНДЕ ФОЛЬКЛОРОНИМЛЕРДИҢ ИЗЕРТЛЕНИЎИ - Абдиназимов, Ш.; Толыбаев, Х. (SCIENCE and SOCIETY, 2018)
Мақолада туркийшуносликда фольклор тилидаги ономастик бирликларнинг тадқиқи бўйича маълумотлар берилган. Фольклорнинг турли жанрларидаги топоним, антропонимларнинг ўрганилиши ҳақидаги тадқиқотлар таҳлил қилинган.