УЗЛУКСИЗ ТАЪЛИМ ТИЗИМИДА КВАНТ ФИЗИКАСИНИ ЎРГАНИШ - Матжанов, Н.С. (SCIENCE and SOCIETY, 2018)
Мақолада таълимнинг ҳар ҳил босқичларида квант физикасининг мазмуни тахлил қилинади, квант назариясини ўқитишдаги ўзига хосликлар таъкидланади, физика дарсларида берилган мавзуни баён қилиш жараёнида компьютер технологияларидан фойдаланиш имкониятлари асосланилади.