ДЕНЕ ТӘРБИЯСЫ ҲӘМ СПОРТ ПЕНЕН ШУҒЫЛЛАНЫЎ ФОРМАЛАРЫ - Турдымуратов, Ж.А.; Тойлибаев, С.М. (SCIENCE and SOCIETY, 2018)
Ушбу маколада шахс хаётида жисмоний тарбиянинг роли ва спортнинг таълим ва тарбия жараёнидаги аҳамияти ҳақида маълумотлар берилган.