АХБОРОТЛАШТИРИШ ШАРОИТИДА ОЛИЙ ТАЪЛИМ МУАССАСАЛАРИ ПЕДАГОГИНИНГ ИННОВАЦИОН ФАОЛИЯТИ - Зарипова, Д.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2018)
Ушбу мақола ахборотлаштириш шароитларида олий таълим муассасалари педагогининг инновацион фаолияти бўйичаги масалага бағишланган. Мақола муаллифи икки тизимнинг мазмуни, методлар, шакллар, ўқитиш воситаларини таққослаган ҳолда, ўқитишнинг анъанавий ва инновацион тизимларини жадвал кўринишида қиёсий таҳлилининг натижаларини келтирган.