ПЕДАГОГИКАЛЫҚ ТЕХНОЛОГИЯЛАРДЫ ДУРЫС ТҮСИНИЎ ҲӘМ ҚОЛЛАНЫЎ ХАҚҚЫНДА - Урумбаева, А.Н. (SCIENCE and SOCIETY, 2018)
Мақолада педагогик технологияларни тўғри тушуниш ва уларни қўллаш ҳақида таҳлилий маълумот келтирилган. Шунингдек, педагогик технологияларнинг турлари ҳамда уларни қўллаш даражалари тўғрисида тушунчалар берилган.