ФОРМЫ КОНТРОЛЯ ПРИ ОБУЧЕНИИ ИНОСТРАННЫМ ЯЗЫКАМ - Рахимова, Ш.Б. (SCIENCE and SOCIETY, 2018)
Мақолада муаллиф чет тилини ўқитишда қўлланиладиган назорат усулларини таҳлил қилишга, уларнинг камчиликларини кўрсатишга ҳаракат қилади ва аралаш назорат усули энг мақбул усул деган хулосага келади.