O‘QITUVCHINING PEDAGOGIK FAOLIYATIDA INNOVATSIYALARNING O‘RNI - Pazilova, M.; Haytboyeva, Z. (SCIENCE and SOCIETY, 2018)
Bu maqolada innovatsiyaning o‗qituvchi faoliyatida qay darajada o‗rin egallashi, ta‘lim tizimida yangiliklardan, texnologiyalardan foydalanishning samarasi yuqori bo‗lishi, pedagogik dunyoqarashning kengayishiga sabab bo‗lishi aks ettirilgan.