ЭЛЕКТРОТЕХНИКА, РАДИОТЕХНИКА ВА ЭЛЕКТРОНИКА ФАНИНИ ЎЗЛАШТИРИШДА ТАЛАБАЛАР МУСТАҚИЛ ИШЛАРИНИНГ ТАКОМИЛЛАШТИРИЛГАН МАЗМУНИ - Орынбетов, Нурылла (SCIENCE and SOCIETY, 2018)
Мақолада мустақил ишларни ташкил қилишнинг тизимини яратиш орқали, талабаларга маълум натижаларга мустақил эришиш йўлларини ва имкониятларини таклиф этдик. Машқларни бажариш натижасида ўқувчиларнинг фикрлаш фаолияти ривожлантирилади. Шу билан бирга уларнинг кўпроқ мустақил фикрлашига эришилади, билиш фаолиятида кўпроқ ижодкорлик ривожлантирилади.