АКАДЕМИК ЛИЦЕЙЛАРДА МАТЕМАТИКА ФАНИНИ ЙЎНАЛИШЛАРГА БОҒЛАБ ЎҚИТИШ МЕТОДИКАСИ - Джакаева, К.Д. (SCIENCE and SOCIETY, 2018)
Академик лицейларда математика фанини аниқ фанлар, табиий фанлар, хорижий тиллар филологияси ва ижтимоий гуманитар фанлар йўналишлари чуқурлаштирилиб ўтиладиган фанларга боғлаб ўқитиш методикаси келтирилган.