КИЧИК МАКТАБ ЁШИДАГИ БОЛАЛАРНИНГ ПСИХОЛОГИК ХУСУСИЯТЛАРИ - Даўлетмуратова, Э.; Ильясова, З.; Онгарбаева, М. (SCIENCE and SOCIETY, 2018)
Мақола таълимнинг бошланғич босқичидаги ўқувчиларнинг психологик хусусиятларини ривожлантиришга бағишланган. Унда муаллифлар ўқувчиларга шахсий ёндашишга алоҳида эътибор берган ва унинг таъсирини бошланғич синф ўқувчиларини коллектив тарбиялашда топади. Бошланғич синф ўқувчиларига уларнинг тенгдошлари олдида шахсий ёндашиш ҳар бирида ўзини англаш ва фуқаролик туйғуларини тарбиялайди.