ҚАРАҚАЛПАҚ ТИЛИНДЕГИ ҚОСПА АТЛЫҚЛАРДЫҢ ИМЛАСЫ - Опаева, Р.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2018)
Мақолада ёзув ва унинг аҳамияти ҳақида ёзилади. Шу билан бирга туркий тилларнинг ёзувидаги орфографик принциплар бўйича билдирилган илмий фикрлар хусусида айтилган. Қўшма сўзларнинг тўғри ёзилишига эришишда қандай принципларга амал қилиниши кераклиги тўғрисида мисоллар берилади.