ҚАРАҚАЛПАҚ ХАЛЫҚ ЕРТЕКЛЕРИ ТИЛИНДЕ ДИАЛЕКТИЗМЛЕРДИҢ БЕРИЛИЎИ - Кунназарова, Ш.М. (SCIENCE and SOCIETY, 2018)
Мақолада қорақалпоқ халқ эртаклари тилидаги диалектизмлар таҳлил қилинган. Бир қанча диалектолог олимлар фикрларига таянилиб, ёзилган ушбу мақолада диалектал сўзлар лексик-фонетик, лексик-грамматик, лексик гуруҳларга ажратилиб, улар мисоллар ёрдамида тахлил этилган. Уларнинг қўлланилиш доираси ҳам кўрсатилган.