ЖАСЛАР АРАСЫНДА ЖЫНАЯТШЫЛЫҚТЫҢ АЛДЫН АЛЫЎДА МӘҲӘЛЛЕНИҢ ОРНЫ ҲӘМ РОЛИ - Реймбаев, А. (SCIENCE and SOCIETY, 2018)
Мазкур мақолада ёшлар орасида жиноятчиликнинг олдини олишда маҳалла институтининг роли ва аҳамияти ҳақида сўз боради.