CRATAEGUS L. ТУЎЫСЫ ТҮРЛЕРИНИҢ БИОЭКОЛОГИЯСЫ ҲӘМ ХОЖАЛЫҚ ӘҲМИЙЕТИ - Отенова, Ф.Т.; Нурмахашева, Г.С. (SCIENCE and SOCIETY, 2018)
Мақолада дўлана ўсимлигининг Қорақалпоғистон шароитида интродукция этилиш тарихи, унинг биоэкологик ўзгачаликлари, шунингдек, қишлоқ хўжалигидаги аҳамияти баён қилинади.