ТЕТРАЭДР УШЫН БИССЕКТРИСА ТҮСИНИГИ ҲӘМ ОНЫҢ ҚӘСИЙЕТЛЕРИ - Танирбергенов, С.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2018)
Мақолада учбурчакнинг фазодаги аналогияси бўладиган тетраэдрнинг биссектор текисликлари ва биссектрисаларининг хоссалари ўрганилган. Бу ерда тетраэдрга ички чизилган сферанинг маркази биссектрисаларнинг кесишиш нуқтаси эканлиги кўрсатилган.