ҚИСҚА МАСОФАГА ИХТИСОСЛАШУВЧИ ЮГУРУВЧИЛАР ЖИСМОНИЙ ТАЙЁРГАРЛИГИНИНГ УЛАР ОРГАНИЗМИНИНГ ТУРЛИ ТОМОНЛАРИГА ТАЪСИРИ - Утепбергенов, А.К.; Ядгаров, Б.Ж. (SCIENCE and SOCIETY, 2018)
Мақолада енгил атлетикачи югурувчиларнинг йиллик циклдаги тайёргарлигини режалаштириш ва ташкил этиш масалалари ёритилган.