ИННОВАЦИИ В ОБРАЗОВАНИИ: ПРОБЛЕМЫ ВНЕДРЕНИЯ - Уразимова, Т.В. (SCIENCE and SOCIETY, 2018)
Мақола таълим йўналишига киритилаётган инновация масалаларига бағишланган. Экспертларнинг фикрлари бўйича, педагогик инновацияларда иккита асосий масала бор. Биринчи масала, педагогик технологияларни ўрганиш, умумлаштириш ва тарқатиш. Иккинчи масала, инновацион лойиҳаларнинг проектларини таълим йўналишига татбиқ этиш.