КОНЦЕПЦИЯ НЕПРЕРЫВНОГО ОБРАЗОВАНИЯ И СОСТОЯНИЕ НЕРАЗРЫВНОСТИ СОДЕРЖАНИЯ ОБУЧЕНИЯ В СИСТЕМЕ НЕПРЕРЫВНОГО ПРОФЕССИОНАЛЬНОГО ОБРАЗОВАНИЯ «ПК-ВУЗ» - Мусаева, Н.Н. (SCIENCE and SOCIETY, 2018)
Бу мақолада узлуксиз таълимнинг концепцияси тахлил қилинган. Концепциянинг ривожланиши ҳаёт билан чамбарчас боғлиқда юзага келиши, назарий таълимдан амалий таълимга ўтиш йўналишларида амалга оширилиши асосланилган. Узлуксиз таълимнинг ташкил этилиши тамойиллари синтези таълим узвийлиги тавсифларини ажратиб тамойилларини синтез қилиш заруряти аниқланган.