MUSTAQIL TA’LIM MASHG‘ULOTLARIDA ERKIN VOHIDOV ADABIY MEROSINI O‘RGATISH - Matyakupov, S.; Kudanova, Z. (SCIENCE and SOCIETY, 2018)
Maqolada akademik litseylarda Erkin Vohidov adabiy merosini o‘rgatishda mustaqil ta’lim mashg‘ulotlarining ahamiyati haqida mulohaza yuritiladi. Shuningdek, shoir ijodini o‘rgatishning samarali usullari haqida taklif va tavsiyalar beriladi. Mavzu akademik litseylar darsligiga kiritilgan “O‘zbegim” qasidasi misolida o‘rganilib nazariy va badiiy tahlil natijalari umumlashtiriladi.