HUQUQSHUNOSLIK FANLARINI O‘QITISHDA NOSTANDART TESTLARDAN FOYDALANISH - Kudaybergenova, T. (SCIENCE and SOCIETY, 2018)
Maqolada Huquqshunoslik fanlarini o‘qitishda nostandart testlardan foydalanish usullari, test turlari, nostandart testlar, uning afzalligi va ahamiyati haqida so‘z boradi.