СОЦИАЛЬНАЯ ПСИХОЛОГИЯ ЗДОРОВЬЯ: ПОДХОДЫ И ПЕРСПЕКТИВЫ ИССЛЕДОВАНИЯ - Карамян, М.Х. (SCIENCE and SOCIETY, 2018)
Мақолада саломатлик ижтимоий психологиянинг таянч муаммолари сифатида қараб чиқилган. Саломатликка қадриятли муносабатнинг социал-психологик омилларини ўрганиш соғлом турмуш тарзига ўргатиш дастурларини ишлаб чиқиш учун муҳимлиги кўрсатилган.