МАКТАБГАЧА ТАЪЛИМ: КЕЛАЖАК ИСЛОҲОТИ - Календарова, З. (SCIENCE and SOCIETY, 2018)
Ушбу мақолада мактабгача таълим тизимидаги муаммолар, уларни бартараф этиш йўллари, бу тизимни такомиллаштириш бўйича ҳукумат қарорларида кўрсатилган вазифалар ҳақида сўз юритилади.