ОЛИЙ ТАЪЛИМ МУАССАСАЛАРИ УЧУН “ДАРС ЖАДВАЛИ” АХБОРОТ ТИЗИМИНИ ИШЛАБ ЧИҚИШ - Зиядуллаев, Д.Ш.; Сапаров, А.Д.; Рахмонов, М.Ш.; Абдувохидов, М. (SCIENCE and SOCIETY, 2018)
Мақолада ОТМ машғулотлари дарс жадвалини тузишнинг автоматлаштирилган методи кўриб чиқилган. Унда ишлаб чиқилган асосий йўналиш - дарс жадвалининг автоматлашган режимини яратиш бўйича олинган натижалар келтирилган.