ENHANCING INTERCULTURAL COMPETENCE BY IMPLEMENTING DIGITAL STORIES INTO THE CLASSROOM - Alimova, M.H.; Abduvoxidova, H. M. (SCIENCE and SOCIETY, 2018)
Инглиз тилини билиш ва уни тўғри қўллай олиш, глобаллашув жараёнида ушбу тилни мулоқот воситаси сифатида фойдаланиш муҳим аҳамият касб этади. Ушбу мақолада инглиз тилини ўқитишда рақамли ҳиқояларни қўллаш орқали маданиятлараро мулоқот компетенциясини ривожлантириш масалалари ўрганиб чиқилган. Бугунги технологиялар ривожланаётган бир вактда талабаларни бу кўникмаларга ўргатиш орқали дарсларга қизиқтириш мумкинлиги очиб берилган.