СИСТЕМА ИЗОБРАЗИТЕЛЬНО-ВЫРАЗИТЕЛЬНЫХ СРЕДСТВ, ИСПОЛЬЗОВАННЫХ М.А.БУЛГАКОВЫМ В СОЗДАНИИ ОБРАЗА ВОЛАНДА - Оразымбетова, Ш.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2018)
Ушбу мақола М.А.Булгаковнинг «Мастер ва Маргарита» асаридаги Воланд тасвирини яратишда фойдаланилган ифода усуллари тизими талқинига бағишланган.