ҚАРАҚАЛПАҚ ХАЛЫҚ АҢЫЗЛАРЫ - Алламбергенова, И.Х. (SCIENCE and SOCIETY, 2018)
Мақолада қорақалпоқ халқ ривоятлари, уларнинг миф ва афсоналардан фарқлари, ривоятлардаги тўқима сюжетлар ҳақида сўз юритилади.