ПОСЛОВИЦЫ И ПОГОВОРКИ КАК СРЕДСТВО ОТРАЖЕНИЯ КУЛЬТУРЫ НАРОДА - Рзаева, Р.К.; Ешимбетова, Н.; Жиенбаева, А. (SCIENCE and SOCIETY, 2018)
Мақола инглиз тилини ўргатишда маданиятлараро коммуникация масалаларига бағишланган. Ишда мақол-маталларнинг ижтимоий-маданий аспектлари ва уларнинг халқ маданиятини акс эттириши таҳлил этилган. Ҳар хил тиллардаги мақол-маталларни қиёсий таҳлил этиш асосида чет тилини ўрганишнинг самарали йўллари баён этилган.