ҚАРАҚАЛПАҚСТАННЫҢ АРҚА РАЙОНЛАРЫ ЭТНОГИДРОНИМЛЕРИ - Мамбетова, Г.Ж. (SCIENCE and SOCIETY, 2018)
Мақолада қорақалпоқ тилидаги баъзи этногидронимлар ҳақида фикр юритилган. Мақолада Қорақалпоғистоннинг шимолий туманлари этногидронимлари таҳлил этилган. Этногидронимлар 3 гуруҳга бўлиб ўрганилган, улар мисоллар орқали изоҳланган.