СУР РАНГЛИ ҚОРАКЎЛ ТЕРИЛАРИНИНГ ТОВАРЛИК ХУСУСИЯТЛАРИ - Турганбаев, Р.У. (SCIENCE and SOCIETY, 2018)
Мақолада сур рангли қорақалпоқ типига мансуб қоракўл қўйлар терисининг товарлик сифати белгилари бўлган жун толаси узунлиги, ялтироқлиги ва ипаксимонлик хусусиятлари баён этилган.