ЕНГИЛ АТЛЕТИКА СПОРТ ТУРИНИ РИВОЖЛАНТИРИШНИНГ ИЛМИЙ-НАЗАРИЙ АСОСЛАРИ - Мамбетов, Б.Ж.; Зарипова, Ф.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2017)
Мақолада мамлакатимизда жисмоний тарбия ва спортни ривожлантириш масалалари билан бирга енгил атлетиканинг ривожланишига таъсир қилувчи омиллар таҳлил қилинган. Шунингдек, енгил атлетика спорт турига бўлган муносабат тадқиқ этилиб, унинг ижтимоий-эстетик хусусиятлари очиб берилган.