THE USE OF GRAPHIC ORGANIZERS IN TEACHING ENGLISH VOCABULARY - Koyshekenova, T.; Yakupova, K. (SCIENCE and SOCIETY, 2017)
Бу мақола инглиз тили лексикасини ўргатишда график органайзерларнинг натийжалилиги ҳақида. График органайзерлар маълумотларни тўплашда, эсда сақлашда, ўрганишда, таҳлил қилишда ва қўллашда ёрдам беради.