ФАКТОРЫ РАЗВИТИЯ СОЦИАЛЬНО-КУЛЬТУРНОЙ КОМПЕТЕНЦИИ У БУДУЩИХ УЧИТЕЛЕЙ АНГЛИЙСКОГО ЯЗЫКА: К ВОПРОСУ ИССЛЕДОВАНИЯ ПРОБЛЕМЫ - Абдимуратова, Н. (SCIENCE and SOCIETY, 2017)
Мақолада бўлажак инглиз тили ўқитувчисининг ижтимоий маданий компетенциясини шакллантириш ва унинг маданий, педагогик-психологик, ижтимоий жиҳатлари очиб берилади. Ўқитишнинг педагогик-психологик, дидактик тамойиллари методологик жиҳатдан тадқиқ қилинади.