ХАЛЫҚ ШАЙЫРЛАРЫ ПОЭЗИЯСЫНЫҢ КӨРКЕМ ДӘРЕКЛЕРИ - Оразымбетова, М.К. (SCIENCE and SOCIETY, 2017)
Мақолада халқ шоирлари поэзиясининг бадиий манбалари ҳақида сўз боради. Абдиқадир, Қулмурат, Аяпберген ва бошқа шоирлар асарларида қўлланилган халқ оғзаки ижоди ва Шарқ адабиёти анъаналари таҳлил қилинган.