МИЛЛИЙ ТӘРБИЯ - МӘНАЎИЙ ҚӘДИРИЯТЛАР ДЕРЕГИ - Назарбаев, Ф. (SCIENCE and SOCIETY, 2017)
Мақолада баркамол авлод тарбиясида миллий маънавий тарбия, миллий-маданий меросларимиз,Ўрта Осиё алломаларининг одоб-аҳлоқ ҳақидаги фикрлари, қадриятлар, одоб-ахлоқ масалалари кўриб чиқилган.