ЗАВИСИМОСТЬ ПАРАМЕТРОВ РАСПРЕДЕЛЕНИЯ ХИМИЧЕСКИХ ЭЛЕМЕНТОВ В ПОЧВАХ ОТ МЕТРОЛОГИИ МЕТОДИКИ АНАЛИЗА - Ибрагимов, Б.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2017)
Мақолада кичик нейтронли фаол таҳлил усули билан пахта экиладиган ерларнинг тупроғи таркибидаги кимёвий элементларнинг тарқалиши ва унинг параметрларини ҳисоблаш баробарида тупроқ таркибининг аналитик дисперсиялари таҳлил этилган.