ИСЛАМ КАРИМОВ: МӘНАЎИЯТ- ИНСАН КӨЗҚАРАСЛАРЫНЫҢ ӨЛШЕМИ - Абаев, С.; Якубов, М. (SCIENCE and SOCIETY, 2017)
Мақолада Ўзбекистон Республикасининг Биринчи Президенти Ислом Каримов асарларида илгари сурилган «маънавият» категориясининг мохияти ва амалий аҳамияти ёртилган, унинг руҳий-тарбиявий сифатлари батафсил таҳлил этилган.