IJTIMOIY-GUMANITAR FANLARNI O‘RGANISH JARAYONIDA TALABALARNI MA’NAVIY TARBIYALASHDA VIRTUAL EKSKURSIYALARDAN FOYDALANISH - Shodiyev, N.; Fayziyev, M. (SCIENCE and SOCIETY, 2017)
Ushbu ishda ijtimoiy-gumanitar fanlarni o‘rganish jarayoni ochiq osmon ostidagi ekskursiyalarning talabalarni ma’naviy tarbiyalash bo‘yicha imkoniyatlari muhokama qilinadi. Mazkur noan’anaviy ta’lim usulining bu sohadagi samarasini yanada oshirish maqsadida o‘zbek xalqining durdonalarini kengroq jalb qilish orqali kompyuter muloqoti dasturi asosida Samarqand shahridagi 60 ga yaqin ma’naviyat obidalarini o‘rganish uchun virtual ekskursiyalar ishlab chiqilgan.