ПЕДАГОГИЧЕСКИЕ УСЛОВИЯ КАК ФАКТОР РАЗВИТИЯ ЭКОЛОГИЧЕСКОГО МЫШЛЕНИЯ У СТУДЕНТОВ ПЕДАГОГИЧЕСКОГО ВУЗА - Обидова, Г.К. (SCIENCE and SOCIETY, 2017)
Мақолада ёш авлодда экологик онг тушунчасинингдаражаси уларнинг маънавий-аҳлоқий қадириятларини, ижодий ва ноанъанавий қарашларини ҳисобга олган ҳолда ўрганилади. Шунингдек, унда таълимни мақсадга муфоклиқ олиб бериш, улардаги ярамас иллатларни бартараф қилиш ишлари кенг ёритилади.