ЗИЙРЕК ТАЛАБАЛАРДЫҢ ӨЗ БЕТИНШЕ ЖУМЫС АЛЫП БАРЫЎЫН ШӨЛКЕМЛЕСТИРИЎ УСЫЛЛАРЫ - Қурбанбаева, Д. (SCIENCE and SOCIETY, 2017)
Ушбу моколада иқтидорли талабалар учун табақалаштирилган таълим усуллари ва уларни қўллаш услубияти иқтидорли ижодкор талабалар учун риоя қилишлари зарур бўлган фойдали маслаҳатлар келтирилган.