ОЛИЙ ЎҚУВ ЮРТИ ТАЛАБАЛАРИНИНГ ИЖОДИЙ ФАОЛЛИГИНИ ШАКЛЛАНТРИШДА МЕДИАКОМПЕТЕНТЛИКНИНГ РОЛИ - Қыдырниязов, А. (SCIENCE and SOCIETY, 2017)
Мақолада олий ўқув юрти талабаларининг ижодий фаоллигини шакллантириш муаммоси қараб чиқилган. Унда медиакомпетентлилик ва унинг ривожланиши талабаларнинг ижодий фаоллигини шакллантиришда муҳим роль ўйнаши кўсатилган.