ТАЛАБАЛАРНИ БИОЛОГИЯДАН ЭЛЕКТРОН РЕСУРСЛАР ЯРАТИШ ВА ФОЙДАЛАНИШГА ТАЙЁРЛАШ ЙЎЛЛАРИ - Эргашева, Г.С. (SCIENCE and SOCIETY, 2017)
Ушбу мақолада биология таълимида ахборот-коммуникация технологияларидан фойдаланиш имкониятлари, талабаларни электрон ресурслар яратиш ва фойдаланишга тайёрлаш йўллари ёритилган. Ўқув телекоммуникацион лойиҳалар, уларни ўтказиш босқичлари ҳақида тавсиялар берилган.