МЕКТЕПКЕ ШЕКЕМГИ ЖАСТАҒЫ БАЛАЛАРДА ОЙЛАЎ ҚӘБИЛЕТИН РАЎАЖЛАНДЫРЫЎДА ОЙЫН ХЫЗМЕТИНИҢ ӘҲМИЙЕТИ - Джолымбетова, М.М. (SCIENCE and SOCIETY, 2017)
Мақолада тафаккур операцияларини ривожлантириш йўллари бериб ўтилган. Шунинг билан бирга диагностик методлар берилган.