СРЕДСТВА РАЗВИТИЯ МЫШЛЕНИЯ УЧАЩИХСЯ - Бектурганова, З.К. (SCIENCE and SOCIETY, 2017)
Мақолада ўқувчиларнинг экспериментал масалаларни ечишида маълум назарий билимлар, экспериментал тажрибаларнинг аҳамияти борлиги ва ўқувчиларнинг мустақил ишлари уларнинг эпчиллигини, кўникма ва малакаларини ривожлантириши кўрсатиб берилган.