ИСПОЛЬЗОВАНИЕ КОМПЬЮТЕРА В СОЗДАНИИ МУЗЫКИ - Абылова, Г.Ж. (SCIENCE and SOCIETY, 2017)
Ушбу мақолада мусиқий компьютер технологияларининг асосий тушунчалари кўриб чиқилди. Дастурнинг асосий имкониятлари. Амалий таълим. Компьютерли мусиқий амалий дастурлари eJay ва ACID 4.0. ёрдамида мусиқа ва мусиқий асарларни пайдо этиш усулларини қўллаш жараёни кўриб чикилган.