КӨРКЕМ ӘДЕБИЯТЫМЫЗДА ӘДЕПЛИЛИК ҮЛГИЛЕРИ - Утегенова, Ж.Ж. (SCIENCE and SOCIETY, 2017)
Мақолада қорақалпоқ халқининг азалий қадриятлари – оққўнгиллик, инсонийлик, дўстни ҳурмат қилиш, ўз она-ватанини қандай севиш каби фазилатлари бадиий асарлардан олинган мисоллар воситасида тавсиф этилган.