ҚАРАҚАЛПАҚСТАНДАҒЫ ТҮРКИЙ ТИЛЛЕРДИҢ ӨЗ АРА ТӘСИРИ МӘСЕЛЕСИНИҢ ҮЙРЕНИЛИЎИ - Куртчаев, А.Т. (SCIENCE and SOCIETY, 2017)
Ушбу маколада муаллиф Қорақалпогистонда яшайдиган туркий халқлар (қоракалпок, ўзбек, туркман, қозоқ) тилларининг ўзара таъсири натижасида уларда лексик, фонетик, морфологик ўзгаришларнинг содир бўлиши масалалари ёритилган.