ALISHER NAVOIY ASARLARIDA QO‘LLANILGAN OLMOSHLAR - Jumamuratova, S.S. (SCIENCE and SOCIETY, 2017)
Ushbu maqolada Alisher Navoiy ijodida olmosh turkumiga oid so‘zlarning ishlatilishi, ularning tarixiy shakllari va hozirgi kunda ishlatilish shaklining o‘zaro o‘xshash va farqli jihatlari tahlil qilinadi. Tahlilga tortilayotgan birliklarning qanday ma’noni ifodalashi va o‘ziga xosligi borasida muayyan umumlashmalar bayon qilingan.